Köpvillkor

Nedan villkor gäller för dig som handlar hos Golfwraps.se i Sverige.

Betalsätt

BETALNING

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Nedan kan du läsa om vad som gäller för respektive betalsätt.

FÅ FÖRST. BETALA SEN

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning. Betalning mot Klarna faktura med 30 dagars betaltid från fakturadatum. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas till dig med e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för 60 kronor eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. När du väljer faktura övertar Klarna rätten att få betalt och din betalning av fakturan går därmed till Klarna.

BETALA DIREKT

Med Klarnas Betala direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto. Om du tidigare registrerat ditt bankkonto för direktbetalning hos oss (med ett autogiromedgivande), antingen via Klarnas kundportal eller i samband med ett köp, så räcker det att du godkänner betalningen med Mobilt BankID. Har du ännu inte registrerat dig för direktbetalning så kan du göra det med några enkla steg och bekräfta med Mobilt BankID. Vi delar aldrig dina bankuppgifter med någon förutom din bank.

DELA UPP

Detta är betalsättet för dig som vill dela upp din betalning över en kortare period. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

KORT

Säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade och garanterar snabb och säker betalning.

SWISH

I vår digitala kassa på hemsidan kan du välja om du vill betala din order direkt med Swish. För dig som har Klarna-appen så kan du även där välja att betala din faktura direkt via Swish.

Köpvillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail. I ditt leveransbekräftelse-mejl medföljer en länk till ditt kvitto/garantibevis. Har du valt Klarna som betalsätt, får du även en faktura via din epost.

Personuppgifter

Kundnummer erhålles vid första köptillfället. Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) lagras i Golfwraps.se:s kundregister. Uppgifterna skyddas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av Golfwraps.se för att underlätta vår kundkontakt.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 7-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig Golfwraps rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 250 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Maila ditt ärende till info@golfwraps.se.Vår kundtjänst kommer sedan återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Kvittot som du kommer åt via länken i ditt leveransbekräftelse-mejl är ditt garantibevis. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Övrigt

Vi följer konsumentsverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris- och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.

Säte

Soulread Produktionspartner AB
Org.nr 559163-6526
Villavägen 316
137 38 Västerhaninge

Leverans

Hemleverans

Inom Sverige skickar vi fraktfritt till av köparen angiven postadress via Postnord. Leveranstiden är 2-4 dagar.

Byten och Returer

14-dagars öppet köp

Du har full returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. Maila gärna ditt ärende till info@golfwraps.se innan du skickar in din retur. Returfrakten kostar 69 kr och den summan dras av från varuvärdet när vi betalar tillbaka pengar till dig. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Försändelsen skall emballeras väl och tänk på att du som kund är ansvarig för returen så spara gärna inlämningskvittot från postombudet.

Vill du byta en vara?

Lägg i så fall en ny order direkt på sidan och skicka tillbaka den gamla, så slipper du ledtider i processen. Vi bjuder dessutom på frakten vid en ny order inom sju dagar från det att returen har registrerats på vår retursida.

Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på info@golfwraps.se.

Återbetalning vid faktura

Så fort som din retur har nått oss och vi har hanterat den så kontaktas Klaras för en kreditering av det berörda beloppet. Har du valt Klarnafaktura som betalning så kommer du få en återbetalning till samma konto som du betalde din faktura ifrån. Har du inte hunnit att betala din faktura än eller pausat den så kommer du få en ny uppdaterat faktura mejlad till dig när vi har hanterat returen. Du som kund är alltid ansvarig för att betala fakturan inom förfallodatum. Annars kommer Klarna att debitera dig en påminnelseavgift.

Återbetalning vid kortköp eller banköverföring

Så fort som din retur har nått oss och vi har hanterat den så kontaktas Klaras för en kreditering av det berörda beloppet. Har du betalt din order med kort eller banköverföring så återbetalas pengarna till samma konto inom ett par dagar. Du får ett mejl ifrån oss så snart som vår returavdelning hanterat din retur.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Maila oss på info@golfwraps.se. Vår kundtjänst kommer sedan återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Kvittot som du kommer åt via länken i ditt leveransbekräftelse-mejl är ditt garantibevis. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Returadress

Soulread Produktionspartner AB
Villavägen 316
137 38 Västerhaninge